Sinds 2001 heeft de FSFE gebruikersrechten versterkt door drempels voor softwarevrijheid af te breken. We hebben mensen en organisaties 20 jaren lang geholpen te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking.

Voor de komende twee decennia hebben we uw hulp nodig. We willen dat iedereen in staat is om hun technologie zelf te controleren. Vrije Software en haar vrijheden om te gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn de sleutel voor dat doel.

Nieuws

De kandidaten voor de eerste Fellowshipzetel van de algemene vergadering van de FSFE.

op:

De verkiezing van de eerste Fellowshipzetel in de algemene vergadering van de FSFE kan nu echt van start gaan. Vier personen hebben zich kandidaat gesteld:Torsten Grote, Jan-Hendrik Peters, Michel Roche en Björn Schießle.

Op de verkiezingspagina kan u meer informatie vinden over de kandidaten zodat u goed geïnformeerd kan beslissen welke kandidaat u als vertegenwoordiger in de algemene vergadering wil.

Het tijdschema voor de verkiezingen

Deze agenda moet de verkozen kandidaat in staat stellen om al deel te nemen aan de algemene vergadering 2009 in Miraflores, Spanje. Hij zal daar onder andere mee kunnen kiezen voor het nieuw uitvoerend comité van de FSFE (voorzitter, vice-voorzitter en penningmeester) voor de periode 2009-2011. Ook de nieuw functie van uitvoerend directeur voor de organisatie zal op deze vergadering officieel ingevuld worden.