We need your long-term help now: please become an FSFE supporter today, so that we can continue to stand up for your and the next generations’ freedom.

Nieuws

FSFE zoekt een Executive Director

op:

Jobomschrijving

De FSFE werd in 2001 opgericht als een multiculturele organisatie met vrijwilligers en vast personeel uit verschillende Europese landen. We hebben ons ingesteld als een NGO die resultaatgericht wil werken. We proberen dit bereiken door middel van een constructieve dialoog om duurzame politieke en juridische veranderingen te bekomen. De FSFE is de grenzen van de Vrije Softwaregemeenschap ontgroeit en biedt nu een unieke kans aan personen die projecten en losse initiatieven mee vooruit willen helpen.

De executive director krijgt de verantwoordelijkheid over de dagelijkse werking van de FSFE in samenwerking met een gemengd team van vrijwilligers en werknemers. Ook het verdelen van de organisatorische middelen in functie van de prioriteiten vooropgesteld door de Algemene Vergadering, behoort tot de taken.

Verantwoordelijkheden

Kwalificaties

Persoonlijkheid

Werkomgeving

vergoeding

Bijkomende informatie

Hoe solliciteren?

Als deze functie u aanspreekt, kan u solliciteren bij de uitvoerende raad via council@lists.fsfe.org, voeg zeker een CV en brief met uw motivering toe aan de mail. Hou rekening met de informatie uit Open Standaarden en zend geen Microsoft Word documenten.

Wij bekijken alle sollicitaties en nemen persoonlijk contact op met de meest beloftevolle sollicitanten. Als u gekozen wordt voor de functie moet u van 19 tot 21 juni kunnen deelnemen aan de Algemene Vergadering in Miraflores de la Sierra, Spanje.