Help ons om aan komende generaties een wereld achter te laten waarin digitale vrijheid een recht is. Steun ons!

Nieuws

De FSFE zoekt een coördinator en vaste medewerkers voor haar juridische afdeling

op:

Taakomschrijving

De FSFE werd in 2001 opgericht als een multiculturele organisatie met vrijwilligers en vaste medewerkers uit verschillenden Europese landen. We functioneren als een resultaatgerichte NGO en geloven in een constructieve dialoog om duurzame politieke en juridische veranderingen te bekomen. De structuren die rond de FSFE zijn opgebouwd reiken verder dan de Vrije Softwaregemeenschap en blijken een goede basis om projecten en initiatieven van gemotiveerde bekwame individuen vooruit te stuwen.

De FSFE is op zoek naar een coördinator en enkele vaste medewerkers voor onze juridische afdeling, de Freedom Task Force. De FTF-coördinator en de stafmedewerkers werken samen met een team van vrijwilligers en vaste medewerkers om de doelstellingen van de FSFE te bereiken.

Verantwoordelijkheden:

Gevraagde kwalificaties:

Nuttige ervaring:

Het zou interessant zijn als u:

Arbeidvoorwaarden

Wat zit er in voor u?

Bijkomende informatie

Hoe solliciteren?

Als deze functie u aanspreekt, kan u solliciteren bij de uitvoerende raad via council@lists.fsfe.org, voeg zeker een CV en brief met uw motivering toe aan de mail. Hou rekening met de informatie uit Open Standaarden en zend geen Microsoft Word documenten.

Wij bekijken alle sollicitaties en nemen persoonlijk contact op met de meest beloftevolle sollicitanten.