Sinds 2001 heeft de FSFE gebruikersrechten versterkt door drempels voor softwarevrijheid af te breken. We hebben mensen en organisaties 20 jaren lang geholpen te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking.

Voor de komende twee decennia hebben we uw hulp nodig. We willen dat iedereen in staat is om hun technologie zelf te controleren. Vrije Software en haar vrijheden om te gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn de sleutel voor dat doel.

Nieuws

Februari is de verkiezingmaand voor de tweede Fellowshipzetel in de AV

op:

Heel februari krijgen de Fellows van de FSFE de kans om een tweede vertegenwoordiger te verkiezen voor de Algemene Vergadering van de FSFE. De winnaar van deze verkiezing zal een stem hebben bij de strategische beslissingen over de toekomst van de FSFE. Hij zetelt samen met Torsten Grote die sinds vorig jaar de eerste Fellowshipzetel bemant. De Fellowshipvertegenwoordigers zijn volwaardige leden van de Algemene Vergadering, met de rechten en plichten die bij de functie horen.

Iedereen die zich voor 25 januari kandidaat heeft gesteld staat vermeld op de verkiezingswebsite 2010. Fellows krijgen een verwittiging via hun [login]@fsfe.org e-mail-alias, met de juiste URL voor de stemming en alle nodige informatie. Als u nog vragen heeft neem dan contact op met het het Fellowshipteam.