We need your long-term help now: please become an FSFE supporter today, so that we can continue to stand up for your and the next generations’ freedom.

Nieuws

Verzoek om evenementen: Maak deel uit van Document Vrijheidsdag 2015

op:

Document Vrijheidsdag (#DFD2015) is een wereldwijde campagne voor het bevrijden van documenten, met veel evenementen over de hele wereld op 25 maart 2015. Voeg jouw stem toe aan deze wereldwijde viering van Open Standaarden, en registreer jouw DFD-evenement voor 2015!

Elk jaar sinds 2008 vieren mensen die geven om een vrije informatie-maatschappij Document Vrijheidsdag om het bewustzijn te vergroten over Open Standaarden. Op deze dag komen over de hele wereld activisten samen om te praten over toegang tot communicatie, publieke activiteiten te houden, en in het algemeen het woord over Open Standaarden op veel verschillende manieren te verspreiden. Maak deel uit van de beweging en registreer vandaag nog je DFD-team!

Hoe betrokken te raken

Elk jaar wordt het belangrijkste deel van deze campagne gedaan door mensen die net als jijzelf lokale activiteiten houden over de hele wereld. Om deze reden, hebben we het gemakkelijker dan ooit gemaakt om een evenement te organiseren" zegt Erik Albers, hoofd van het internationale Document Vrijheidsdag-team. "We bieden promotie-materiaal in veel talen, en beeldmateriaal dat je kan aanpassen, delen en verbeteren om voor je eigen evenement reclame te maken."

Om de DFD-campagne van dit jaar te coördineren, heeft FSFE's Document Vrijheidsdag-team ook een blinkende nieuwe webpagina gebouwd, om het voor jou gemakkelijker te maken om in contact te komen met andere mensen die over de wereld deelnemen in DFD, en met de campagnestaf van de FSFE.

Als je een lokaal evenement organiseert, kunnen we je mogelijk financiering aanbieden voor je lokale activiteiten of lokale drukwerk - dank aan DFD's gulle sponsoren. Om geïnspireerd te raken, neem een kijkje bij wat andere groepen van Mexico tot Japan vorig jaar hebben gedaan.