SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Nieuws

Oproep voor participatie: FSFE-gemeenschapsontmoeting en FSFE-track op de Libre Software Meeting in Straatsburg, Frankrijk

op:

De Libre Software Meeting (LSM) is wellicht de grootste door de gemeenschap gedreven Vrije Software-bijeenkomst in Frankrijk. Zij fungeert in 2018 ook als gastheer voor de FSFE-gemeenschapsontmoeting. Het vindt plaats in Straatsburg en de FSFE zal haar eigen trakn organiseren tijdens de eerste dagen van de LSM, van 7 tot 9 juli. Dit is uw kans op deel te nemen aan FSFE's gemeenschapsontmoeting en gelijktijdig een lezing te houden op LSM 2018. De deadline voor het aanmelden van een lezing is 30 april en voor u het vergeet, meldt u zich nu aan!

FSFE at RMLL 2017
(CC-BY-SA 2.0 Julie Missbutterflies)

Free Software Foundation Europe werkt graag samen met Hackstub, de Straatsburgse hackerspace die de Libre Software Meeting 2018 (ook bekend als Rencontres Mondiales du Logiciel Libre / RMLL) organiseert. Dat betekent dat FSFE's gemeenschapsontmoeting 2018 deel zal uitmaken van de LSM en vice versa. Omdat de LSM een grote door de gemeenschap gedreven zelfstandig evenement is, biedt deze samenwerking een opwindende omgeving voor de FSFE-gemeenschap om elkaar te ontmoeten en zich te verbinden met de bredere en internationale Vrije Software-gemeenschap. Meer details over de ontmoeting zullen in de komende weken bekend worden gemaakt maar u kunt ervan verzekerd zijn dat de inhoud van de ontmoeting door en voor de gemeenschap zal worden gemaakt. Er zal een specifieke FSFE-kamer zijn tijdens de dagen in het weekeinde (7 en 8 juli) en een volledige agenda op maandag 9 juli. Het registratieformulier voor de gemeenschapsontmoeting volgt nog.

Naast de gemeenschapsontmoeting organiseert FSFE ook haar eigen track. Dit is uw kans om deel te nemen aan FSFE's gemeenschapsontmoeting en gelijktijdig een lezing te houden op LSM 2018. De deadline voor het aanmelden van een lezing is 30 april, en voor u het vergeet, meld u zich nu aan!
(kies "Free Software Foundation Europe" wanneer u gevraagd wordt naar "Track")

Een onderwerp van onze track zal "Digitale Educatie" zijn: een onderwerp dat te maken heeft met educatie op school, code-alfabetisme en het begrijpen van de ethische concepten achter informatietechnologie. Maar u bent vrij om andere onderwerpen voor te stellen. We zoeken in het algemeen naar inspirerende lezingen en werkgroepen die te maken hebben met gouden kooien en de bevrijding van gebruikers - in educatieve omgevingen en in het leven van alledag. U kunt meer details vinden in onze eerdere aankondiging