Nieuws

Oproep voor sessies "about:freedom" tijdens 36C3

op:
Geschreven door 

In de context van het 36e Chaos Communication Congress dat van 27 tot 30 december plaats zal vinden in Leipzig nodigt FSFE u weer met veel plezier uit als gast op een assemblee in het "about:freedom"-cluster. We bieden aandacht en een podium voor zelf-georganiseerde sessies door en voor onze gemeenschap en vrienden. Dit is onze oproep voor participatie.

We zoeken voor de sessies op onze FSFE-assemblee naar inspirerende lezingen, doe-werkgroepen, gemeenschaps-/ontwikkelaars-/strategiebijeenkomsten en andere publieke, informatieve of groepsactiviteiten. Alles dat over Vrije Software gaat of er een raakvlak mee heeft kan een onderwerp zijn: van uw privé-project tot een wereldwijd gemeenschapsproject. We verwelkomen inzendingen over technische onderwerpen en moedigen ook niet-technische lezingen over filosofische, politieke, economische of andere aspecten die Vrije Software raken aan, dit jaar vooral als het gaat om digitale duurzaamheid. We kijken als deel van ons about:freedom-cluster ook uit naar sessies over verwante onderwerpen met een duidelijk raakvlak met Vrije Software; in het bijzonder privacy, databescherming, encryptie, de commons en internetbeleid.

Onze vrienden kunnen op onze assemblee ook informele ontmoetingen, aankondigingen of andere activiteiten organiseren. Neem in dat geval contact op en we zullen kijken wat we kunnen doen. Als u muzikant bent en onze eerste Free-Software-song sing-along big band wil formeren, neem dat alstublieft ook contact op.

Hannes Hauswedell houdt een sessie over veilige secure mobile messengers tijdens 33C3

Formaliteiten

Als u een sessie wilt organiseren wilt u dan alstublieft uw inzending ons laten toekomen voor

** Zondag, 24 november, 23:59 UTC **

door een e-mail te sturen aan Erik Albers (OpenPGP) met als onderwerp “Session at 36C3” en het volgende sjabloon te gebruiken:

U zult uiterlijk op maandag 25 november worden geïnformeerd of uw sessie is geaccepteerd.

Goed om te weten

Deel deze oproep alstublieft met uw vrienden en/of uw favoriete kanalen.

FSFE assemblee op 35C3
FSFE assemble op 35C3