SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Nieuws

FSFE migreert haar aanwezigheid op IRC naar Libera Chat

op:
Geschreven door 

In antwoord op het recente massale ontslag van vrijwillige medewerkers van Freenode, een Internet Relay Chat (IRC) netwerk voor Vrije Software gemeenschappen, migreert de FSFE haar IRC-aanwezigheid naar Libera Chat, een nieuw IRC-netwerk met een vergelijkbare focus, opgericht door voormalige Freenode-stafleden.

De FSFE is al meer dan vijftien jaar aanwezig op Freenode en gedurende die tijd hebben we alleen maar toewijding, zorg en professionaliteit ervaren van de vrijwillige stafleden van het netwerk. Wanneer zij zich gedwongen voelen om ontslag te nemen en een nieuw netwerk te lanceren dan volgen wij en ervaren weer hetzelfde niveau van zorg en toewijding.

We nodigen alle bestaande gebruikers van het #fsfe kanaal op Freenode uit om zich bij ons aan te sluiten op #fsfe op Libera Chat. Chatten zal worden uitgeschakeld in #fsfe op Freenode en de aanwezigheid zal alleen worden gehandhaafd om gebruikers te verwijzen naar #fsfe op Libera Chat. Gebruikers met FSFE cloaks op Freenode zouden ons een e-mail moeten sturen vanaf hun FSFE e-mailadres, inclusief hun Libera Chat accountnaam, om een FSFE cloak toegewezen te krijgen op Libera Chat.

We willen Freenode bedanken voor het meer dan vijftien jaren goed voorzien in onze behoeften en we hopen dat onze samenwerking met Libera Chat langer zal duren die vijftien jaar.