We need your long-term help now: please become an FSFE supporter today, so that we can continue to stand up for your and the next generations’ freedom.

Nieuws

Dank u voor het helpen bereiken van ons doel!

op:

Dankzij uw waardevolle bijdragen hebben we ons inzamelingsdoel* bereikt. Dank u voor uw vertrouwen en steun, zelfs in deze moeilijke tijden. Deze financiën zullen ons helpen onze campagnes te voeren en evenementen en lezingen organiseren om ons werk onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd softwarevrijheid te blijven promoten.

Dank u voor uw steun

Dankzij uw donatie gaan we dit jaar verder met ons Publiek Geld? Publieke Code!-initiatief, om publiek gefinancierde software voor het publiek beschikbaar te laten zijn onder een Vrije Softwarelicentie. Wij zullen ons blijven richten op de noodzaak voor verifieerbare en betrouwbare KI-technologieën. Vrije Software is cruciaal om dit te bereiken. We hebben een specifiek document voor beleidsmakers dat de voordelen van Vrije Software voor cruciale regelgeving belicht. En we vragen het EU-Parlement om zijn eigen standpunt op te nemen in de Europese KI-verordening.

In de komende maanden zullen wij ook oproepen tot de consolidatie van Apparaatneutraliteit om een eerlijk en niet-discriminerend gebruik van Vrije Software in digitale apparaten mogelijk te maken, evenals Open Standaarden. Beide zijn fundamenteel voor een open en competitieve digitale markt. De FSFE zal initiatieven blijven nemen die gericht zijn op specifieke aspecten van hoe eindgebruikers apparaten gebruiken en ermee omgaan.

*We willen in het bijzonder een van onze vrijwilligers bedanken die, aan het eind van de campagne en nadat hij zich realiseerde dat we ons doel niet hadden bereikt, het bedrag doneerde dat we nodig hadden om ons doel te bereiken.