Podcast

SFP#21: Ontdek softwarevrijheid in de Europese politiek met Lina Ceballos

op:

Luister naar onze nieuwe Software Freedom Podcast-aflevering met Lina Ceballos. Lina en Bonnie praten over alles wat te maken heeft met Vrije Software in de Europese politiek. Leer meer over Lina's werk bij de Free Software Foundation Europe en hoe politieke beslissingen tot stand komen in de EU. Ontdek hoe u het beste kunt pleiten voor Vrije Software en vooral, waar de Verordening Interoperabel Europa over gaat en waarom de Vrije Softwaregemeenschappen op hun hoede moeten zijn voor de bescherming van softwarevrijheid.

Lina maakt deel uit van het team dat zich bij de Free Software Foundation Europe inzet voor softwarevrijheid. In haar werk pleit ze voor softwarevrijheid op Europees niveau en zorgt ze ervoor dat Vrije Software wordt overwogen en beschermd in nieuwe wetten. Luister naar onze 21ste aflevering waarin Bonnie Mehring en Lina Ceballos praten over Lina's werk voor de FSFE. Kom te weten wat de Verordening Interoperabel Europa wil bereiken en hoe en waarom Vrije Software daarin de eerste optie zou moeten zijn. Kom meer te weten over de bedoelde Raad Interoperabel Europa en hoe u het best kunt helpen om Vrije Software te verdedigen.

Lees meer:

Als u deze aflevering leuk vond en ons voortdurende werk voor softwarevrijheid wilt steunen, help ons dan alstublieft met een donatie.