Kujdes: Kjo faqe s’është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë, është faqja në versionin origjinal. Ju lutemi, përdorni këtë faqe që të shihni se si mund të ndihmoni te përkthimet dhe anë të tjera.

FSFE - Income and Expense 2001

Income

   
Merchandise EUR 2,370.06
Donations [1]  
Hub [2] EUR 12,584.99
Transfers Chapter Germany [3]     EUR 2,300.82
     
Total EUR 17,255.87
     
     

Expense

   
Personnel [4] EUR 7,000.00
Representation [5] EUR 4,449.92
Lodging and Food EUR 48.06
Travel Expenses EUR 280.07
Contract Work [6] EUR 314.34
Shipping/Mail EUR 270.22
Magazines and Books EUR 8.00
Legal Expenses EUR 115.77
Bank Fees EUR 21.33
     
Total EUR 12,507.71

[1] A list of all FSFE donors that did not wish anonymity is available on the ThankGNUs list.

[2] Donations going directly to the main body of the FSFE (see "Hub"); usually (but not exclusively) from countries without established Chapter.

[3] Donations to the FSFE made through the German chapter.

[4] People paid: Georg Greve

[5] T-Shirts, Pins and other goodies as well as tradeshow material and leaflets.

[6] Work by paid externals; e.g. for design of the logo.