167.004,35€ of 212.000€

En van onze doelen voor 2023 is simpel: Software gemaakt met geld van de belastingbetalers moet worden vrijgegeven als Vrije Software. Help ons alstublieft dit te bereiken!

Over ons

Contact

De Free Software Foundation Europe is een geregistreerde vereniging zonder winstoogmerk. We bieden steun, informatie en expertise op een brede verscheidenheid aan onderwerpen met betrekking tot Vrije Software. We moedigen individuen, gemeenschappen en bedrijven aan om bij vragen met ons contact op te nemen. We beheren 's werelds grootste private netwerk van juridische Vrije Software-experts. We beschikken over een vaardig team dat actief is met beleidsonderwerpen en een netwerk van specialisten die ons adviseert over onze verschillende campagnes.

Algemene inlichtingen

U kunt voor welke vraag dan ook die betrekking op de FSFE zou kunnen hebben altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar contact@fsfe.org.

Als u liever een veilig versleutelde e-mail wil sturen, schrijf dan alstublieft direct naar Matthias Kirschner.

Pers/Media inlichtingen

Raadpleeg voor media-inlichtingen alstublieft onze persruimte of stuur een e-mail naar press@fsfe.org.

Juridische inlichtingen

Stuur voor het verkrijgen van steun met betrekking tot Vrije Softwarelicenties alstublieft een e-mail naar onze betreffende e-maillijst licence-questions@fsfe.org. Meer details zijn beschikbaar op de pagina's over onze lijst en voor ons juridische team.

Publieke en gemeenschapsdiscussies

De FSFE biedt infrastructuur voor het bevorderen van publieke discussie over onderwerpen met betrekking tot Vrije Software, waarop onze gedragscode van toepassing is. U kunt op onze e-maillijsten, ons Discourse Forum en/of op onze IRC vragen stellen en in discussie gaan over algemene onderwerpen met betrekking tot Vrije Software.

Locatie en postadres van het kantoor

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
Stairway 2, 5. floor
10119 Berlin
Germany

Telefoon: +49-30-27595290

Bekijk op OpenStreetMap

Volg ons nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws door u te abonneren op onze RSS-feed en de verschillende mediakanalen bezoeken.

Sociale media

Voor nieuws in het kort volgt u ons op: