Over ons

Contact

We kunnen u voorzien van hulp, informatie en kennis op een verscheidenheid aan onderwerpen die verwant zijn met Vrije Software. We moedigen individuen, gemeenschappen en bedrijven aan om met vragen contact met ons op te nemen. We zijn er trots op dat we 's werelds grootste private netwerk van juridische Vrije Software in stand houden. We hebben een vakkundig team dat beleidsonderwerpen behandelt en een netwerk van specialisten die ons adviseren over onze verschillende campagnes.

Vragen

Voor vragen over de FSFE kunt u contact opnemen door een e-mail te verzenden aan contact@fsfe.org.

Als u er de voorkeur aan geeft om uw e-mail veilig te versleutelen dan kunt u direct schrijven naar of Matthias Kirschner.

Media Inlichtingen

Voor vragen van de media kunt u de perszaal raadplegen of e-mailen press@fsfe.org.

Publieke discussie en social media

Overweeg alstublieft om uw algemene vragen over Vrije Software te stellen op onze e-maillijst of op IRC. U kunt ons ook vinden op verschillende social media platforms.

Juridische inlichtingen

E-mailt u alstublieft naar onze betreffende lijst licence-questions@lists.fsfe.org om ondersteuning te krijgen voor Vrije Software-licenties. Meer details zijn beschikbaar op de pagina's voor de lijst en voor ons juridische team.

Kantoor

Free Software Foundation Europe e.V.
Schönhauser Allee 6/7
Stairway 2, 5. floor
10119 Berlin
Germany

Telefoon: +49-30-27595290