SUMMER SALE! No shipping costs to all orders from 6 euros until 30 June!

Nieuws

❤ Laten we samen de volgende I Love Free Software Day vieren!

op:

Elke 14 februari vieren mensen over de hele wereld de "I Love Free Software Day". Op deze dag tonen wij onze liefde voor Vrije Software en bedanken wij alle mensen die bijdragen aan de vrijheid van software. Dit jaar organiseren wij een heel evenement gewijd aan Free Software-spellen.

Hoewel velen van ons elke dag afhankelijk zijn van Vrije Software, blijven de medewerkers aan die projecten meestal onzichtbaar. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom wij deze dag vieren. Wij willen de aandacht vestigen op het waardevolle werk van al die mensen die bijdragen aan softwarevrijheid, en de tijd nemen om dank te zeggen!

Er zijn drie verschillende manieren waarop u met ons kunt deelnemen aan deze viering. Spoiler alert: ze zijn allemaal erg leuk!

Laten we samen spelen!

Uitnodiging Free Software Games Online Event: 14 februari 18:00 - 20:00 uur CET

Voor de I Love Free Software Day 2022 hebben wij iets speciaals en leuks voor u voorbereid: een evenement gewijd aan Vrije Software-spellen. Het evenement vindt online plaats op 14 februari 2022 van 18:00 tot 20:00 uur CET. Voor het eerste deel van ons evenement zullen onze drie deskundige gasten in Vrije Software-spellen, spelmotoren en spel jams hun ervaringen delen en zullen ons onderdompelen in de wereld van Vrije Software-spellen. Wij nodigen u uit om daarna Veloren met ons te spelen. ons te spelen.

Om technische redenen vragen wij de mensen die willen willen deelnemen aan het hele evenement via onze BigBlueButton-instantie zich vooraf te registreren (de inschrijving is nu gesloten). Het aantal deelnemers aan deze instantie is beperkt. Maar maakt u zich geen zorgen als u zich niet wilt inschrijven of als u te te laat bent om dat nog te doen. De lezingen zullen online gestreamd worden, en u zult ze ze zonder registratie kunnen bekijken. U zult ons alleen niet kunnen vergezellen bij het tweede deel van het evenement, waarin we samen spellen spelen.

Toon uw liefde met een afbeelding!

U kunt de I Love Free Software Day ook vieren door een dankbetuiging voor hun waardevolle werk te sturen naar uw favoriete Vrije Softwareproject. U kunt dit bijvoorbeeld doen op uw favoriete sociale netwerk met de hashtag #ilovefs. Als u liever beelden ziet dan woorden, gebruik dan onze gloednieuwe Sharepic Generator om uw uw eigen foto's te maken. Het is eenvoudig te gebruiken en u hebt in twee minuten een mooi plaatje om te delen. Laat uw fantasie de vrije loop en laat uw waardering voor Vrije Software blijken met een #ilovefs-afbeelding.

Afbeelding gemaakt met onze Sharepic Generator

Luister naar onze speciale I Love Free Software podcast-aflevering!

Heeft u al gehoord van 0 A.D: Empires Ascendant? Of zelfs beter: heeft u het al gespeeld?

Voor onze speciale podcastaflevering gaan FSFE's junior projectmanager Bonnie Mehring en Stanislas Dolcini, projectleider van dit bekende Vrije Software-spel, praten over de ontwikkeling van het spel, zijn geschiedenis, het soort steun dat nodig is en de hoogtepunten van het ontwikkelen van een Vrije Software-spel. U kunt luisteren naar de hele aflevering en delen met uw gemeenschap. Wij wedden dat u na het beluisteren van deze aflevering 0 A.D zult willen spelen.

Vergezel ons op deze bijzondere dag op de manier die u verkiest: door meer te leren over Vrije Software-spellen van onze deskundige gasten, door samen met onze leden van de gemeenschap plezier te hebben, en/of door uw liefde voor Vrije Software te delen. Onthoud dat dit een klein gebaar is dat veel betekent.

HashtagIloveFS
Laat deze dag niet voorbijgaan zonder dank te zeggen!

Vrolijke I Love Free Software dag iedereen! ❤