Deze vertaling zou achterhaald kunnen zijn ten opzichte van originele tekst. Help ons alstublieft bij het vertalen van deze en andere pagina's op fsfe.org zodat mensen onze boodschap in hun moedertaal kunnen lezen.

Team

Max Mehl

Werkgebieden | Lezingen en publicaties | Contact

Max is FSFE's programmamanager en verantwoordelijk voor enkele beleidsgebieden en publiekscampagnes. Hij coördineert bijvoorbeeld de Publiek Geld, Publieke Code-campagne en onze activiteiten betreffende Radio Afscherming ("Lockdown"). Hij neemt ook deel aan de webmasters-, systeembeheerders- en vertalersteams.

Hij begon in 2011 actief te worden binnen de FSFE als vrijwillig vertaler. Later liep hij zes maanden stage. Sindsdien is hij als vrijwilliger en later als deeltijdwerker betrokken geweest bij verschillende campagnes, publieke evenementen en beleidsaangelegenheden.

Naast zijn werk studeerde Max politiek en overheid in Konstanz en Münster, richtte hij een klein IT-bedrijf op, leefde en deed hij vrijwilligerswerk in Tanzania en is hij scout uit overtuiging. Van tijd tot tijd werkt hij de informatie over zijn hedendaagse privé- en professionele activiteiten bij op zijn blog.

Werkgebieden

Max werkt(e) mee aan vele FSFE-campagnes en -activiteiten, zoals bijvoorbeeld: Publiek Geld? Publieke Code!, Radio Afschermingsrichtlijn, Vrije Software in Duitsland, Verplichte Routers, I love Free Software Day, Bevrijdt Uw Android, DRM (Digitaal Beperkingen Management), FSFE vertalingen en webpagina's en vele persberichten, gast-artikelen, lezingen, kramen...

Voel u vrij om met Max contact op te nemen over welk onderwerp dan ook waar hij aan werkt of interesse in zou kunnen hebben.

Lezingen en publicaties

U kunt een deel van de FSFE-gerelateerde audio- en video-opnamen en geschreven publicaties van Max vinden op zijn website.

Contact

E-mail: maxSPAM.mehl@fsREMOVEfe.org
Telefoon: +49 30SPAM 60 98 99REMOVE 265
XMPP/Jabber: maxSPAM.mehl@jabber.fsREMOVEfe.org
IRC: mxmehl@irc.freenode.net in #fsfe

Twitter: twitter.com/mxmehl
Fediverse (Mastodon): @mxmehl@mastodon.social
Weblog: blog.mehl.mx
Diaspora: mxmehl@diasp.eu

GnuPG: 0x371E2E92
OMEMO: OMEMO vingerafdrukken (OTR niet ondersteund)