Contribute and be proud of defending Software Freedom from monopolist control! We are intervening in the Apple vs. EC case: Find out more.

Aanwezigheid, registratie en donaties

De FSFE-top word georganiseerd als een subconferentie van QtCon, die de evenementen en gemeenschappen van Qt-bijdragers, VideoLAN, KDAB, KDE en FSFE samenbrengen. Aan de kant van de organisatie brengt zo'n bijeenkomst veel synergie-effecten met zich mee en deelnemers genieten het voordeel van het tegelijk meedoen aan vijf conferenties.

Om deze gemeenschaps- en grensoverschrijdende Vrije Softwarebijeenkomst te laten plaatsvinden hebben we, met hulp van Qt en KDAB, besloten om onze conferenties te organiseren in het Berlijnse Congrescentrum ('Berlin Congress Center', BCC). Dit is een representatief gebouw in het hart van Berlijn. Hoewel niet echt goedkoop, maakt het formaat deze enorme bijeenkomst van verschillende gemeenschappen mogelijk. Er is ook volledige catering en dienstverlening voor het helpen van alle betrokkenen, vooral de deelnemers, om zich te concentreren op onderwerpen, bijeenkomsten en netwerken in plaats van rondrennen en zoeken naar voedsel.

In een notendop is uw aanwezigheid aan de FSFE-top inclusief:

Wees ervan bewust dat, hoewel de BCC een enorme locatie is, de ruimte fysiek beperkt is. Om een aan iedereen een vredige en veilige omgeving te bieden moeten we een registratieproces organiseren om te garanderen dat het niet te druk gaat worden.

Uw donatie voor het deelnemen

Zo'n groot evenement, inclusief catering voor de deelnemers, kost ons organisatoren veel geld. Tot nu toe hebben we onze investeringen niet geheel kunnen dekken door bijdragen van sponsors. De algemeen geldende toegangsprijs is 350 euro voor de gehele QtCon-conferentie. Voor de leden van onze gemeenschap is het mogelijk om kosteloos toegang te verkrijgen. Toch stellen we aan onze deelnemers voor om via een vrijwillige donatie te helpen om uit de kosten te komen.

We zijn ons ervan bewust dat de leden van onze gemeenschap over verschillende financiële middelen beschikken en dat financiële kosten de individuele deelname zou kunnen beperken. En het is belangrijk voor ons om niemand van onze gemeenschap buiten te sluiten alleen vanwege de kosten. We hebben daarom besloten een flexibele donatie aan te bieden als toegangsprijs aan de leden van onze gemeenschap. Dat betekent dat niemand is gedwongen om een toegangsprijs te betalen. Tijdens het registratieproces kan u uw vrijwillige bijdrage naar boven en naar beneden aanpassen naar ieder bedrag dat u wilt, inclusief nul. Maar houdt u er alstublieft rekening mee dat het inclusief drie dagen catering is. Dat betekent dat als u deelneemt aan de FSFE-top u waarschijnlijk meer dan 50 euro bespaart doordat u drie dagen lang geen eten in het centrum van Berlijn hoeft te kopen.

Hier kan u enige hulp en oriëntatie voor uw donatie vinden:

Helaas is deze donatie niet belastingaftrekbaar.

Uw beurs voor deelname

Als u een vrijwilliger voor de top bent of een bijdragend lid van de gemeenschap van de FSFE en u hulp nodig heeft bij het betalen van de kosten van uw reis en/of verblijf in Berlijn, neem dan alstublieft contact op. We willen dat onze actieve bijdragers en gemeenschapsleden deel uitmaken van de top en we bieden daarom beurzen tot 300 euro die u helpen om hier te komen. Verklaar in uw e-mail alstublieft hoe u bijdraagt aan FSFE en wat uw geschatte reiskosten zijn.

Gedragsregels

We bieden een omgeving waar iedere deelnemer zich veilig en gerespecteerd voelt, ongeacht seksuele identiteit, sexuele oriëntatie, ras, validiteit, vorm, formaat of voorkeur van desktopomgeving. Bekijk alstublieft onze gedragsregels voor details.

Registratie

Om deel te nemen aan de FSFE-top moet u zich registreren. Het registratieproces voor QtCon wordt gemanaged door KDE namens de andere co-hosts: Qt Contributors, FSFE, VideoLAN en KDAB.

Registreer u hier voor de FSFE-top

Let alstublieft op tijdens het registratieproces. Als u gevraagd wordt om 350 euro te betalen, dan hebt u vergeten om het veld te markeren dat u een lid bent van onze gemeenschap. Hieronder vindt u een gids voor het doorlopen van het registratieproces:

Na uw aanvankelijke registratie kan u zich registreren voor de conferentie. Let op als u een bijdrager aan FSFE bent omdat u dat moet kiezen onderaan de volgende pagina, in de sectie "Community":

Vink in het pop-up menu alstublieft "Free Software Foundation Europe" aan en/of uw interesses en bijdragen. Het is niet noodzakelijk om uw interesses en bijdragen in te vullen. Het is vooral bedoeld voor interne doelen. We weten dat veel leden van de gemeenschap niet "officieel" bijdragen, maar FSFE en onze boodschap vertegenwoordigen in hun omgeving en in hun dagelijkse activiteiten. We zien u als een integraal deel van onze boodschap, het de hand uitreiken en van onze gemeenschap.

Achtung:Let op: Om het pop-up menu te kunnen zien en te markeren dat u lid bent van de FSFE-gemeenschap moet u Javascript activeren. Geef hiervoor alstublieft FSFE niet de schuld, het systeem is niet door ons opgezet. Mocht u een niet-Javascriptomgeving willen overweeg dan alstublieft om lid te worden van ons webteam zodat we de volgende keer in staat zouden kunnen zijn om zelf een systeem op te zetten. (Er zal tijdens de top trouwens ook een webteam-sessie zijn waar u aan mee kan doen)

Wees u ervan bewust dat u in de volgende stap 150 euro ziet in de rechter bovenhoek als voorgestelde donatie om uit onze kosten te komen. U kan echter uw financiële steun naar boven en naar beneden aanpassen. Ja, u kan ook aanpassen naar nul, zoals gesteld op dezelfde pagina en in blauw gemarkeerd in deze schermafdruk. Lees de Uw donatie voor uw aanwezigheid-sectie voor meer achtergronden over deze beslissing.

Een voorbeeld van een veranderde donatie. Hoewel het mogelijk is om tot nul naar beneden te gaan, (zie Uw donatie voor uw aanwezigheid-sectie), is vijftig euro ons aanbevolen minimumbedrag voor doneren, aangezien dit het bedrag is dat u zou moeten besparen door drie dagen lang geen eten te hoeven kopen.

Verklaring van auteurschap: thank-you woordwolk door woodleywonderworks, CC-BY 2.0