Sinds 2001 heeft de FSFE gebruikersrechten versterkt door drempels voor softwarevrijheid af te breken. We hebben mensen en organisaties 20 jaren lang geholpen te begrijpen hoe Vrije Software bijdraagt aan vrijheid, transparantie en zelfbeschikking.

Voor de komende twee decennia hebben we uw hulp nodig. We willen dat iedereen in staat is om hun technologie zelf te controleren. Vrije Software en haar vrijheden om te gebruiken, bestuderen, delen en verbeteren zijn de sleutel voor dat doel.

Nieuws

Neem deel aan I Love Free Software Day 2018

op:
Geschreven door 

De Free Software Foundation Europe roept iedereen op om alle bijdragers aan Vrije Software-projecten op 14 februari te bedanken. Vorig jaar zijn we op de jaarlijkse I Love Free Software Day offline actief geweest om met mensen buiten onze informatieluchtbel te praten over het belang van Vrije Software. Komende woensdag gaan we terug naar onze roots en richten we ons op de reden waarom deze dag eigenlijk is uitgevonden: om de Vrije Software-gemeenschap te vieren.

Een sticker met 4 gepixelde harten, met de labels use, study, share, improve.

Sticker voor mensen die van Vrije Software houden (order)

Vrije Software is gebouwd op samenwerking en het verlangen naar constante verbetering. Maar met al die foutrapportages en mijlpalen vergeten we soms onze dankbaarheid te tonen aan alle mensen die ons dagelijks leven zoveel gemakkelijker en vrijer maken: ontwikkelaars, vertalers, ontwerpers, testers en documentatieschrijvers, voor grote softwareprojecten en kleiner hulpgereedschap.

Toon uw liefde voor Vrije Software

U hoeft geen nerd te zijn om voordeel te hebben van het vaak onzichtbare werk van deze mensen. Denk een moment aan de software waarmee u plezier heeft van uw werk en uw privé-leven. En vertel het dan aan iedereen! Onze campagnewebsite, het verslag van vorig jaar en de bijgewerkte galerij met liefhebbers van Vrije Software zouden u inspiratie kunnen bieden.

Deel de boodschap in de offline wereld met uw vrienden en collega's en neem deel aan de #ilovefs-menigte in online netwerken en blogs. Laten we genieten van een prachtige dag vol dankbaarheid en creativiteit!